Ανακατεύουμε ενάμιση φλιτζάνι αλεύρι, ένα φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλή, ένα φλιτζάνι ζάχαρη, ένα φλιτζάνι γάλα, μισό φλιτζάνι λάδι, 3 αυγά, 2 κουταλιές κακάο, ένα backing powder. Το μείγμα (που είναι αρκετά ρευστό) χύνουμε σε ταψί στο οποίο στρώσαμε βούτυρο ή βιτάμ και σιμιγδάλι ή φρυγανιά.
Μετά ανακατεύουμε μισό κιλό μυζήθρα, μισό ποτήρι γάλα, 2 αυγά, μια βανίλια, 2 κουταλιές ζάχαρη, ένα πακέτο άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια. Αυτό το μείγμα βάζουμε σε σακουλάκι ζαχαροπλαστικής και κάνουμε γραμμές έτσι ώστε να δημιουργηθεί δίχτυ.
Ψήνουμε περίπου μισή ώρα στους 170 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου